Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Spa Accessoires

Spa Accessoires

Accessoires voor uw opblaasbare spa is toch wel het beste wat u hier bij kunt aanschaffen. Elke spa accessoire biedt extra comfort aan uw 4 of 6 persoons opblaasbare spa. Een spa accessoire zijn er in vele versies zoals een hoofdsteun die het "zit" comfort dus verhoogd maar ook een elektrische stofzuiger die ervoor zorgt dat het vuil wat in het water zit gemakkelijk en snel uit uw eigen opblaasbare spa kan verwijderen. Kortom een spa accessoire is een handige en effectieve toevoeging aan uw opblaasbare spa. Bekijk hieronder onze verschillende spa accessoires,

Lees meer

Totaal aantal artikelen 24

Pagina 1 van 1

Welk soort spa accessoires zijn er?

Bij elke opblaasbare spa horen verschillende spa accessoires die het gebruik van de spa gemakkelijker en comfortabeler maken. Bij deze spa’s zijn verschillende spa accessoires beschikbaar zoals een hoofdsteun die extra comfort biedt wegens zijn ergonomisch design. Deze hoofdsteun is eenvoudig met lucht of water te vullen waardoor dit zeer snel te doen is. Tevens biedt een spa accessoire ook lekkere spa geuren aan. Wat is er nou lekkerder dan een heerlijke geur die los komt tijdens het gebruik van de bubbelfunctie.


Heerlijke comfort met extra spa geurtjes

Een spa accessoire is natuurlijk ook een heerlijke spa geur. Het assortiment van ons bestaat uit 12 verschillende geuren zodat er voor iedereen wel een heerlijke geur in zit die je vaak zult gebruiken in je eigen opblaasbare spa. Kun je er nu niet uitkomen welke geur je wilt nemen dan is het 12-pack spa geurtjes de oplossing. Deze 12-pack beschikt namelijk over alle geurtjes die er te verkrijgen zijn alleen in een kleinere verhouding. Je kunt dus elke geur proberen binnen uw eigen opblaasbare spa.


Opblaasbare spa accessoires