Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Spa aroma geuren

Spa aroma geuren

Geniet nu van een heerlijke aromatherapie in uw eigen spa met onze aroma geuren. Aromatherapie is het gebruiken van geuren van oliën die zowel lichamelijk als geestelijk stimuleren, kalmeren of ontspannen. Deze geuren zijn in vele verschillende variaties beschikbaar zodat er voor elk wat wils te verkrijgen is. Het voordeel is dat als u gebruikt maakt van het onderhoudsproduct SWT chloorvrije waterbehandeling dat deze geuren van Insparation geen effect heeft op de werking van dit onderhoudsproduct. Bekijk hieronder welke verschillende spa geuren wij allemaal hebben

Lees meer

Totaal aantal artikelen 13

Pagina 1 van 1

Insparation de marktleider onder de spa geurtjes

Spa geur Insparation is een toonaangevend merk wat al meer dan 35 jaar lang verschillende soorten geurtjes ontwikkeld voor zowel spa’s, bubbelbaden of hot tubs. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het creëren van rijke maar toch kalmerende geuren om zo elke persoon die zich bevind in een spa of bubbelbad nog meer te laten genieten van de heerlijke geuren die het bedrijf Insparation heeft ontwikkeld. Een ideale spa accessoire dat voor een lange tijd gebruikt kan worden. 


Geen reacties of schuimvormingen

Door het continue proces van door ontwikkelen van hun eigen lijn geurtjes is het bedrijf zover gekomen dat elke geur die geproduceerd wordt veilig bewezen is en hierdoor geen chemische reactie zal creëren. De PH zal dus niet verlagen of verhogen en er zal geen schuimvorming gecreëerd worden. Tevens tasten deze spa geuren ook geen systemen zoals motoren of jets.


Welke moet ik kiezen?

Doordat we de beste 12 geuren hebben uitgezocht is het natuurlijk voor u als klant niet altijd gemakkelijk de lekkerste geur eruit te halen. Hierdoor is er een 12 pack ontwikkeld waar dus een kleine hoeveelheid van alle 12 de geurtjes in 1 zakje zitten, ideaal om de lekkerste geurtjes uit te zoeken en een grotere hoeveelheid van te bestellen. Elke geur is zowel geschikt voor een 4 peroons spa of 6 persoons spa.


Opblaasbare spa accessoires