Waar wij voor staan

  • Vanaf € 100 gratis verzending
  • 6 dagen per week geopend
  • Ophalen mogelijk
  • Vragen? Je kan ons altijd bellen
  • Ons magazijn is groter dan 1000m2

Wateronderhoud

Wateronderhoud

Het onderhouden van uw opblaasbare spa is niet moeilijk, maar wel zeer belangrijk. Daarom bieden wij u een assortiment van opblaasbare spa onderhoudsproducten. Deze onderhoudsproducten hebben hun eigen manier om het water schoon te houden. De normale manier gaat door middel van chloor gebruik maar dat raden wij bij een opblaasbare spa af wegens dit slechts is voor de pomp en het bad zelf ook. Het meest gebruikte onderhoudsproduct binnen de opblaasbare spa is de SWT chloorvrije water behandeling. Slechts 1 keer in de twee weken wat toevoegen en u bent onderhousvrij. Bekijk hieronder de SWT chloorvrije waterbehandeling en nog vele verschillende middeltjes om uw spa vrij te houden van kalk en filters voor uw filterpomp.

Lees meer

Totaal aantal artikelen 4

Pagina 1 van 1

Makkelijk en eenvoudig

Een opblaasbare spa onderhoud is tegenwoordig niet meer zo heel moeilijk. U dient ten eerste wel de goede onderhoudsproducten in huis te hebben om uw opblaasbare spa zo effectief en efficiënt mogelijk te onderhouden. Er zijn vele verschillende middelen op de markt die uw opblaasbare spa ook goed onderhouden maar het product SWT Chloorvrije waterbehandeling is het best geteste product voor het onderhouden van uw opblaasbare spa. Het product is eenvoudig te gebruiken en maakt geen gebruik van chloor waardoor u geen chloor lucht zult ruiken tijdens het gebruik van uw spa.


Accessoires en spa geurtjes

Wanneer u het wateronderhoud goed onder controle hebt is het natuurlijk nog meer leuker als u hierbij verschillende accessoires voor uw spa tot uw beschikking hebt. Deze spa accessoires zijn in verschillende versies te verkrijgen zo bestaan er hoofdkussens om nog comfortabeler in uw eigen opblaasbare spa te liggen of zijn er verschillende spa geurtjes beschikbaar om uw water een heerlijke geur te geven.


Opblaasbare spa accessoires